ANTALYA / MURATPAŞA - Şehit Gültekin Kubilay Atik İlkokulu

Şehit Gültekin Kubilay Atik İlkokulu

Altındağ Mahallesi 151 Sokak No8 Muratpaşa / ANTALYA
Vizyon
Eğitim ve Öğretimde kalitesi ve başarılı çalışmalarıyla FARK YARATAN SEÇKİN BİR KURUM OLMAK.
Misyon
Biz Şehit Gültekin Kubilay Atik İlkokulu (Eski Altındağ İlkokulu) Olarak : Etkili öğretme ve öğrenme stratejilerini kullanarak gelişen ihtiyaçlara cevap veren, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı demokratik değerleri ve milli kültürümüzü benimseyip yaşatabilen, özgüveni oluşmuş evrensel değerlere sahip ahlaklı, kendisine , ailesine ve milletimize yararlı bireyleri yetiştirmek için eğitim ve öğretim hizmetlerini planlamak, programlamak , yürütmek öğrencilerimizin en üst derecede öğrenmesini sağlamak, bilgi beceri ve kendine güvenli bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımaktır.
Otobüs ve Yaya
Altındağ Mh. 151 Sokak. No:8 Muratpaşa (TRT Binası Karşısı)
Merkezde
Sportif Etkinlikler
BASKETBOL KIZ TAKIMIMIZ 2022-2023 DÖNEMİNDE ANTALYA İL 2.CİSİ OLMUŞTUR.AYRICA 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ 3 KUPA VE 2 DÜNYA İKİNCİSİ -1 DÜNYA 3.CÜSÜ 1 DÜNYA 5.CİSİ BİRER ADET TÜRKİYE BİRİNCİSİ ,İKİNCİSİ VE ÜÇÜNCÜSÜ 4 ADET ANTALYA 1.CİSİ-3 ADET ANTALYA 2.CİSİ-3 ADET ANTALYA 3.CÜSÜ VE 4 ADET BÖLGE 4.CÜSÜ OLARAK TOPLAMDA 3 KUPA VE 23 MADALYA İLE EĞİTİM YILINI TAMAMLAMIŞLARDIR.